Wenskaarten; óók leuk voor Moederdag

Wenskaarten van Oswin Gesselli en Irma Moerman  
Vanaf woensdag 4 mei aanstaande zijn de prachtige en milieuvriendelijke wensenkaarten van Oswin Gesselli en Irma Moerman bij ons te verkrijgen. De wenskaarten zijn van hoge kwaliteit en worden gedrukt op FSC papier. Daarnaast hebben ze het keurmerk Ecoprinted. Dit is bijzonder uniek in Nederland. Het keurmerk garandeert je dat de wenskaarten zijn gedrukt met 100 % plantaardige bio-inkten, met gebruik van groene stroom, zonder schadelijk oplosmiddel, etc. Dus zo milieubewust als mogelijk is.

Top fotografie van Oswin Gesselli
Alle foto’s zijn gemaakt door Oswin Gesselli. Een fotokunstenaar die altijd het mooiste beeld wil creëeren. Zijn liefde voor natuur, dier en mens en kijk op detail spreekt uit iedere foto.

Poëzie van Irma Moerman
Alle gedichten zijn geschreven door de schrijfster Irma Moerman. Zowel verjaardagsgedichten, bedankt gedichten, geboortegedichten worden door haar geschreven, maar ook troostende gedichten bij overlijden en gedichten voor iemand die ongeneeslijk ziek is. In het alledaagse leven gebeuren veel dingen. Voor ieder moment kan een mooi gedicht een ontroerend en prachtige kadootje zijn.

Samenwerking
Oswin en Irma werken samen met mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Zij werken graag met hen samen. De wenskaarten worden netjes ingepakt en gesorteerd in Oisterwijk. Ook de kaartmolens worden gemaakt door mensen met een beperking.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.