Moederdag met Lavera

Biologische baby- en kindverzorging van Lavera

Een natuurlijke huid- en lichaamsverzorging voor baby’s en kinderen. Met de Lavera baby- en kinderlijn worden ook de kleintjes goed verzorgd. De basislijn bevat een badolie, babycrème, huidolie en shampoo (prikt niet in de ogen) op basis van pure jojoba- en amandelolie. De waardevolle extracten van goudsbloem en aloë vera houden de huid van je baby zacht en soepel.

Speciaal voor baby’s en kinderen met een bijzonder gevoelige of allergisch reagerende huid is er de neutral lijn. Alle producten zijn geur-neutraal en samengesteld met ingrediënten die niet irriterend werken op een (beschadigde) huid. De Neutral Baby-en-Kind producten zijn vrij van bloemen- en kruidenextracten en etherische oliën. De lijn bestaat uit badolie, shampoo voor huid en haar, gezichtscrème, bodylotion, huidolie en wondwerende crème voor bijvoorbeeld luieruitslag.

Lavera werkt natuurlijk, ook voor vaders en moeders.

Goed voor jezelf zorgen met respect voor de natuur? Dat kan met de pure verzorgingsproducten van Lavera. Lavera gebruikt voor alle producten 100% natuurlijke ingrediënten Van bodylotion, tot oogcrème, scheercrème tot mascara, lippenstift en haarspray: de producten van Lavera verzorgen je van top tot teen en versterken je natuurlijke schoonheid.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.