Een verfrissende zienswijze op onze gezondheid

Het CelHerstelConcept

Soms lijkt het alsof er zomaar klachten ontstaan. Ineens heb je hoofdpijn en zonder reden ontstaat brandend maagzuur. Omdat we de klachten niet begrijpen proberen we te doen alsof er niets aan de hand is en nemen een pijnstiller of andere medicijnen. Het logische gevolg is dat veel klachten in de loop der jaren verergeren. We zijn gewend geraakt aan het bestrijden van de symptonen en niet aan het elimineren van de oorzaak van de klachten

Maar klachten zijn er niet voor niets, klachten betekenen dat je iets niet goed doet. Het zijn waarschuwingssignalen van jouw cellen die je vertellen dat als je zo door gaat er ècht grote problemen kunnen gaan komen. Klachten komen niet ‘zomaar’, het zijn geen vergissingen van het lichaam zoals het soms wel eens gezegd wordt. Door klachten te onderdrukken met medicijnen wordt de oorzaak niet behandeld.

In Het CelHerstelConcept wordt voor de eerste keer de logische en duidelijke samenhang uitgelegd tussen klachten en het ontstaan van ziektes. Als je je houdt aan de spelregels van jouw lichaam hoeven jouw cellen je niet te waarschuwen en wordt jouw immuunsysteem beter. Het boek is geschreven voor mensen die geen zin hebben om met klachten te leren leven als het niet hoeft.

De (wetenschappelijk onderbouwde) informatie in dit boek zal jouw kijk op jouw gezondheid in een klap veranderen. Een must voor een ieder die serieus met zijn of haar gezondheid en die van anderen omgaat. Of om er simpelweg iets meer over te weten willen komen.

 Adviesverkoopprijs € 17,95.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.