Ecozone

Ook nieuw in ons assortiment zijn was- droger- en magnoballen van Ecozone. In deze tijd van emancipatie staat toch niemand meer raar te kijken wanneer vader een dergelijk cadeau krijgt!

Drogerbal. De Ecozone drogerbal is wetenschappelijk getest om wasgoed op een natuurlijke manier te verzachten en het strijken te vergemakkelijken. De droogtijd kan m.b.v. de drogerballen tot wel 25% gereduceerd worden. 

Wasbal. De Ecozone wasbal is een milieuvriendelijke was-alternatief voor de conventionele waspoeders. Ze bevatten geen agressieve reinigingsmiddelen of chemicaliën en tatsten het ecosysteem in water en milieu niet aan. De Ecozone wasballen zijn herbruikbaar tot wel 1000 wasbeurten. Niet alleen het gebruik van wasmiddel wordt hiermee gereduceerd, ook wordt er hierdoor op het gebruik van verpakkingsmateriaal bespaard. 

Magnobal. De Ecozone magnoball is een economisch- en milieuverantwoord produkt. De magnobal zorgt ervoor dat de kalk niet doordringt in de was of hecht op de verwarmingselementen van je was- of afwasmachine. Je hebt geen antikalk tabletten of poeders meer nodig om het water te verzachten. Je kan tot 70% wasmiddel besparen en zelfs op lagere temperatuur toch je was schoon krijgen.

Alle producten zijn gifvrij en hypo-allergeen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.