In de krant

Krommenieër/Zaankanter 06-04-2011

Echtwaer

Tussen Natuurvoedingswinkel Duijvendak in de Noorderhoofdstraat en de Wereldwinkel op het Kerkplein is Echtwaer (www.echtwaer.nl) gevestigd, een winkel in duurzame (cadeau)artikelen. Het assortiment van Echtwaer omvat producten op het gebied van wonen, lichaamsverzorging en eten & drinken. Duurzame artikelen hebben inmiddels een behoorlijke upgrade gemaakt. Dat vertaalt zich bij Echtwaer in originele en kwalitatieve producten. Zo vindt u bij Echtwaer bijvoorbeeld handgemaakte kussens van RE-U, maar ook biologische wijnen, milieuvriendelijke pannen van Greenpan en van het merk Lavera de complete verzorgingslijn, inclusief zonneproducten en cosmetica.

Greenpan

Greenpan is een pannenmerk, geschikt voor alle soorten koken inclusief de oven. De pannen zijn gemaakt van keramiek; een natuureigen stof en zijn voorzien van een verantwoorde natuurlijke antiaanbaklaag om aanbakken te voorkomen. Daarmee voldoet dit product nu al aan de Europese richtlijnen van 2012. Als actie heeft Echtwaer momenteel een 4-delige pannenset van € 239,00 voor € 199,00 in de aanbieding.

Biologische wijnen en meer…..

Naast de biologische wijnen in prijsklassen van € 5,50 tot € 13.00 zijn er ook biologische likeuren in het assortiment. De afdeling boeken bevat vooral bijzondere boeken over bijvoorbeeld glutenvrij koken en levensbeschouwing. Ook een cadeaubon is mogelijk, de eigenaren Jeroen en Marieke zijn iedereen graag van dienst. Bij Echtwaer stap je niet de deur uit zonder een proefmonstertje van shampoo, crème of sunblocker.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.