Braderie zaterdag 28 mei

Aanstaande zaterdag 28 mei is de voorjaarsbraderie in Krommenie. Echtwear zal met een kraam aanwezig zijn. De winkel is gewoon open dus wanneer je naar een specifiek product op zoek bent en dit niet op de braderie kunt vinden, ben je meer dan welkom in onze winkel. Op de braderie zullen we naast een aantal bekende producten ook diverse nieuwe producten presenteren.

Zo zullen we voor de fijnproevers producten van Smaakgeheimen introduceren. Alle producten van Smaakgeheimen zijn ambachtelijk bereid, bevatten louter natuurlijke ingrediënten, zijn glutenvrij en komen uit de regio. Bij aankoop van een van de producten van Smaakgeheimen ontvangt u een receptenfolder met diverse verrassende suggesties.

Ook zullen we van het milieuvriendelijke merk Go Green diverse energiebesparende artikelen m.b.t. water, gas en electriciteit introduceren. Naast het feit dat deze producten het milieu in alle opzichten ten goede komt, bespaart het gebruik ervan je op jaarbasis heel wat euros. 

Gratis presentje 

Ook Lavera laat uiteraard van zich spreken. Op de braderie delen we vouchers van dit volprezen lichaams- en gezichtsverzorgingsmerk uit. Bij inlevering van de voucher in de winkel ontvang je een gratis gratis mini-shampoo of mini-crème van Lavera. Reden genoeg om de winkel dus te bezoeken.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.